Naha Pilih Kami

Spésialisasi dina ngahasilkeun pakakas set
  • about us

ngeunaan perusahaan

Kami Tumuh sareng Anjeun!

Weifang Naipute Gas Genset Co., Ltd. didirikeun taun 2008. Kantor perenahna di Kantor Pusat di kota Weifang, propinsi Shandong sareng aya patalimarga anu pikaresepeun sareng lingkungan anu pikaresepeun di sakitar. Pabrik perenahna di Advanced Industrial Manufaktur Park sareng dukungan pamaréntah sareng suasana industri anu saé. Kusabab mérek NPT parantos disiapkeun, produk utama 10kW-1000kW generator gas set, kalebet set generator gas alam, set generator biogas, set generator gas bumi, set generator gas batubara, set generator gas LPG, set generator gas biomassa jsb…

maca deui